MediaWatch

Haarder: Et salg af TV 2 har lange udsigter

Dele af blå blok ser gerne, at statslige TV 2 bliver solgt, men kulturministeren mener, at et salg har lange udsigter. Det skyldes to forhold, siger han.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

Egmont-koncernen har bekendt sin interesse, og store dele af blå blok på Christiansborg er positivt stemt. Alligevel skal man ifølge kulturminister Bertel Haarder (V) ikke forvente, at det statstejede TV 2 kommer på private hænder foreløbigt.

Kulturministeren var indbudt til brancheforeningen BFE's årlige konference, der sætter fokus på tv-markedet. Den blev afholdt i går. Her gav Bertel Haarder først sit syn på dansk tv og deltog efterfølgende i en debat med Boxers adm. direktør, Ulf Lund.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs