Ulf Lund bliver ny direktør for Boxer TV

TDC's mediedirektør Ulf Lund tiltræder til august som adm. direktør for Boxer TV.

Ulf Lund tiltræder 1. august 2015 som adm. direktør for Boxer TV A/S.

Det meddeler Boxer TV i en pressemeddelse.

Han kommer fra TDC, hvor han siden 2001 blandt andet har fungeret som programdirektør i YouSee, kommunikationsdirektør for TDC-koncernen, vicedirektør i YouSee, og nu mediedirektør med ansvar for al indhold på tværs af TDC-koncernens mange platforme.

"Boxer er succesfuldt opbygget, og siden sidste år er selskabet også økonomisk rentabelt. Nu venter den næste store rejse, som skal transformere Boxer fra en traditionel tv-udbyder til en moderne indholdsleverandør med hylderne fulde af spændende indhold på mange platforme. Vi kunne ikke ønske os nogen bedre til opgaven end Ulf," udtaler Åsa Sundberg, koncernchef for Teracom Boxer Group, i en pressemeddelelse.

Den udfordring glæder Ulf Lund sig til at gå i gang med.

"Det bliver en fantastisk udfordring at være med til at finde den helt rigtige plads for Boxer som en lille og vågen tv-distributør, der gør tingene på sin helt egen måde i fremtidens konvergerende mediemarked, hvor streaming og flow-tv smelter sammen og udkommer på alle tænkelige platforme. Jeg har været med på en superspændende rejse med TDC, men nu har jeg fået chancen for at få foden under eget bord, og det glæder jeg mig utrolig meget til," udtaler den kommende chef for Boxer.

Ulf Lund afløser Steen Ulf Jensen, der har stået i spidsen for Boxer siden 2006.

Hvad venter ny Boxer TV-direktør? 

Steen Ulf Jensen forlader Boxer TV 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også