MediaWatch

DR-politik om Muhammed-tegninger giver intern uro

DR’s linje i forhold til at bringe Jyllands-Postens Muhammedtegninger efter angrebet på Charlie Hebdo har givet bølgeskvulp i mediehuset og ifølge Deadline-vært Martin Krasnik ført til selvcensur i et tilfælde.

Da Deadline-vært Martin Krasnik i torsdags afsluttede sin udsendelse, var det med en hilsen til egne chefrækker i nedlægget.

Aftenens emne var onsdagens attentat mod Charlie Hebdo i Paris. I studiet var Politikens chefredaktør Bo Lidegaard, der bl.a. blev spurgt til forskellen mellem Jyllands-Postens Muhammedtegninger, som Politiken ikke har villet bringe, og Charlie Hebdos, som Politiken bragte i torsdagsavisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Staten skal betale mere til medieområdet i ny medieaftale

Mens der bliver hentet penge i udløbet af 24syvs sendetilladelse og fald i public service-puljen, vil staten øge udgifterne til bl.a. DR, lokalaviser og søgbarheden af DR’s arkiver. Få overblik over økonomien i det nye medieforlig her.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs