Dramachef i DR får ny sparringspartner

Adm. direktør for Copenhagen Film Festivals bliver ny souschef og daglig administrativ leder i DR Fiktion.
Foto: Isak Hoffmeyer/DR
Foto: Isak Hoffmeyer/DR

DR har ansat Lars Hermann som souschef i DR Fiktion, der sammen med dramachef Piv Bernth skal udvikle DR Fiktion og realisere DR's ambitioner for små og store dramaproduktioner, skriver DR.

Rollefordelingen bliver Lars Hermann som daglig administrativ leder, mens Piv Bernth er kreativ leder og øverst ansvarlig for DR Fiktion.

Lars Hermann kommer fra en stilling som adm. direktør for Copenhagen Film Festivals. Han er oprindeligt udlært hos A.P. Møller-Mærsk, men efter 10 år i virksomheden søgte han helt nye veje og uddannede sig som producer på Den Danske Filmskole.

Han har sidenhen produceret både danske og internationale film lige fra ’Olsen Bandens Sidste Stik’ over Jan Troells ’Så vit som en snö’ til engelske ’The Riddle’, skriver DR.

”Jeg glæder mig meget til at få en kvalificeret mand som Lars som kollega og sparringspartner. Hans differentierede karriere i tv- og filmbranchen vil komme DR Fiktion til gode på mange niveauer, og alle hans mange kompetencer vil være med til at ruste os til fremtiden," siger Piv Bernth til DR.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også