MediaWatch

Kendt tv-vært valgt ind i Gentofte

Tv-vært og journalist Ole Stephensen blev med 580 personlige stemmer valgt ind i Gentoftes kommunalbestyrelse for De Konservative.

Jakob Jørgensen/Polfoto/Arkiv
Ole Stephensen, tv-vært og journalist. Foto: Jakob Jørgensen/Polfoto/Arkiv

Den kendte skuespiller, tv-vært og journalist Ole Stephensen er med et betragteligt antal personlige stemmer valgt ind i Gentoftes kommunalbestyrelse.

Det sker, selv om den nyvalgte politiker stod som den allersidste kandidat på De Konservatives liste.

"Humøret har det rigtig godt," siger Ole Stephensen til TV 2 Lorry efter beskeden om, at han ved tirsdagens valg har modtaget 580 personlige stemmer.

Ole Stephensen er tv-vært, skuespiller og filminstruktør. I mange år var han kendt for sit parløb med Jarl Friis-Mikkelsen i Walter og Carlo-filmene.

Senere og frem til 2009 arbejdede han som studievært på TV 2's Go' Morgen Danmark, og netop den årelange profilering i offentligheden kan ifølge Ole Stephensen være grunden til, at han nu er havnet i byrådet.

"En stor del af det skyldes selvfølgelig, at folk allerede ved, hvem jeg er. Jeg håber, at resten af stemmerne betyder, at folk ved, hvad jeg står for," siger politikeren til TV 2 Lorry.

I det hele taget var tirsdag en god dag for De Konservative i Gentofte. Partiet sætter sig således på 13 ud af 19 pladser i byrådssalen. Den helt store stemmesluger blev den siddende borgmester, Hans Toft, der scorede ikke færre end 14.911 personlige stemmer.

Partiets nummer to blev Pia Nyring (869), mens Andreas Weidinger (597) blev nummer tre - altså lige før Ole Stephensen.

I Gentofte Kommune understreges det, at fintællingen af stemmer onsdag formiddag endnu ikke er afsluttet. Det betyder, at der fortsat kan ske ganske små forskydninger.

/ritzau/

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere