Radio 24syv vil have forlænget sin sendetilladelse til 2027

Radiokanalen, der tidligere hed Loud, er langsomt, men sikkert, ved at blive en succes, lyder det fra den øverste ledelse, der i et indlæg appellerer til både befolkning og politikere om at give public service-kanalen for unge en chance og videreføre den efter 2024.
Foto: Berlingske Media/PR
Foto: Berlingske Media/PR

Selvom lyttertallene for 24syv, der indtil for et par måneder siden hed Radio Loud, fortsat er i den lave ende, er radiokanalen målrettet unge "langsomt, men sikkert ved at blive en succes", lyder det i en kronik i Politiken, som adm. direktør Lars Schmidt og programdirektør Simon Andersen har skrevet.

Det er en appel til både befolkningen om at bakke op om radiokanalen, fordi der ifølge 24syv-ledelsens opfattelse er behov for kanalen som et alternativ til P1, og til politikerne, der er på vej ind i forhandlinger om et nyt medieforlig, der også kan få betydning for fremtidsudsigterne for 24syv.

Selvom det ikke er bragt på banen i regeringens udspil til et nyt medieforlig, har der de seneste par år været kritik fra flere partier af den nye radiokanal på dab, og flere ønsker sendetilladelsen lukket ned, når den står til at udløbe i 2024. Men det vil 24syv ledelsen altså have politikerne til at genoverveje og forlænge koncessionsperioden frem til 2027.

"Og lav så ét samlet gennemtænkt udbud af FM4 for otte eller ti år – med tilhørende dab – som alle kan søge," lyder det fra Lars Schmidt og Simon Andersen, der tilføjer, at 24syv i så fald vil søge udbuddet igen.

Radikal ordfører om 24syv: "For mig er det fuldstændig udelukket, at det kan fortsætte" 

24syv har redegjort for genopretning: Håber det markerer overgang fra krise til stabilitet

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også