Q&co om royal dækning, kritik af pressemøder og Løkke som klummeskribent

Denne uges Q&co-podcast byder blandt andet på debat om betalingsmure mellem Søren Espersen (DF) og Berlingske-chefredaktør Tom Jensen, og i anledning af dronningens fødselsdag tager chefredaktører på henholdsvis Ekstra Bladet og Billed-Bladet en debat om dækningen af kongehuset. Lyt med her.
Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier
Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

En tidligere statsminister, tre chefredaktører og en DF'er er blandt denne uges medvirkende i MediaWatchs podcast Q&co, hvor vært Henrik Qvortrup har selskab af tidligere mangeårig tillidsmand på Berlingske og nu freelancer Uffe Gardel som gæstevært.

Vil du springe frem til ét bestemt indslag? Spol frem til:

00:11:30 Kasper Kildegaard, Berlingske
00:25:16 Lars Løkke Rasmussen, Venstre
00:38:11 Søren Espersen, DF, og Tom Jensen, Berlingske
00:57:11 Poul Madsen, Ekstra Bladet, og Annemette Krakau, Billed-Bladet

Fra statsministeriet til B.T.

Tidligere på ugen ytrede Søren Espersen (DF) på Twitter, at han havde fået nok af mediernes betalingsmure - en kommentar som han uddyber i debat med Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen.

Statsministeriets talrige coronapressemøder er også blevet underlagt kritik fra politiske journalister i ugens løb. Ifølge politisk korrespondent Kasper Kildegaard er kritikken helt på sin plads. Statsministeriet har "kastreret" journalisterne med sine retningslinjer for møderne, mener han.

Lars Løkke Rasmussen (V) kan også høres filosofere over, hvordan det er at gå fra at være statsminister til at stå på lønningslisten hos B.T. som klummeskribent.

Og sidst men ikke mindst er det som bekendt dronningens fødselsdag i dag, torsdag. I den anledning tager chefredaktørerne for Ekstra Bladet og Billed-Bladet en debat om royal dækning og deres forskellige tilgang til kongehuset.

Q&co er tilgængelig på MediaWatchs website og app. For den bedste lytteoplevelse anbefales det at lytte i vores app. Den kan downloades her til IOS og her til Android. Her kan du også let lytte til tidligere episoder af vores ugentlige mediemagasin - de ligger i menuen til venstre i appen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også