MediaWatch

DR hyrer nye værter til P1 og P6 Beat

Tidligere journalist på TV-Avisen og Berlingske skal være vært for P1-program om tro og åndelighed, mens trommeslager fra dansk rockband debuterer som vært på P6 Beat.

Bjarne Bergius Hermansen/DR
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

DR søsætter en række nye programmer og henter flere nye, men ikke ukendte ansigter ind bag mikrofonerne.

På P1 lanceres programmet "De højere magter" 23. januar, som handler om danskeres personlige erfaringer med tro og åndelighed. Værter på programmet er Paula Larrain, der tidligere har arbejdet som journalist på TV-Avisen og Berlingske, og Anders Laugesen, som er vært på P1-programmet "Mennesker og tro", som i samme ombæring stopper.

"På P1 har vi fokus på at modernisere trosstoffet og hele tiden sikre, at det er vedkommende og relevant for mange. I en tid, hvor mennesker er søgende og nysgerrige i deres tilgang til tilværelsen, er det mit ønske, at det nye værtsmakkerpar Paula Larrain og Anders Laugesen via deres personlige erfaringer med tro og åndelighed kan tiltrække både dem, der er særligt optagede af stoffet samtidig med, at de åbner området for nye lyttere," udtaler Thomas Buch-Andersen, kanalchef for P1, i en pressemeddelelse.

Ifølge kanalchefen vil "De højere magter" gå mere i dybden med emnerne i forhold til det tidligere program "Mennesker og Tro", fordi det nye sender i en hel time, hvilket er dobbelt så meget som "Mennesker og Tro".

Trommeslager fra D-A-D bliver radiovært

På P6 Beat er der også debut til et nyt program og en ny vært. "Mer’ Monitor" er navnet på et portrætprogram, hvor kunstnere og bands vil dele historier og oplevelser i forbindelse med deres koncerter.

Vært på programmet bliver Laust Sonne, som er kendt som trommeslager i rockbandet D-A-D.

"Jeg vil give lytterne et unikt indblik i musikbranchen og tage dem med backstage. Vi skal snakke om, hvordan deres musikkarriere startede, hvilke forberedelser og ritualer kunstnerne har inden store koncerter, hvad publikum betyder og meget mere. Jeg glæder mig til at få stillet min nysgerrighed, invitere lytterne med ind under huden på en lang række kunstnere og derved give dem lidt insiderviden til en spændende verden, som jeg selv kender rigtig godt," udtaler Laust Sonne i en pressemeddelelse.

"Mer' Monitor" sendes første gang 11. januar.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere