MediaWatch

Søndagsavisen udvider aktiviteterne på nettet

Nyt site skærper avisens digitale fokus på forbrugerstof og skal gøre det muligt at sælge dyrere bannerannoncer.

Søndagsavisen lancerer i dag Testuniverset.dk, der samler tests fra både danske og europæiske sites. Det skriver Søndagsavisen i en pressemeddelelse.

Det nye testsite vil foruden avisens egne tests samle hovedresultaterne fra europæiske testsites i en række kategorier. Testsuniverset.dk fokuserer på de kategorier, hvor danskerne bruger flest penge, og har til at begynde med otte kategorier. Målsætningen er i alt 12 kategorier inden jul.

Bannerplaceringerne på det nye testsite vil være relativt dyrere end på normale mediesites, forklarer ansvarshavende chefredaktør og adm. direktør for Søndagsavisen, Arne Ullum, i pressemeddelelsen.

"Vi har undersøgt markedet hos blandt andet internationale mediebureauer, og her er meldingen klart, at netop testsites er dyrere, fordi annoncørerne kan ramme forbrugerne med et budskab på det helt optimale tidspunkt, lige før de beslutter sig for, hvilket produkt de vil købe," siger Arne Ullum.

Ifølge Arne Ullum vil der fortsat være vandtætte skotter mellem annoncering og det redaktionelle indhold af tests.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs