MediaWatch

Statistik

Nyhedsudsendelser får seer-boost fra tophistorier

De seneste knap tre måneder har budt på stigende tilslutning til de faste nyhedsudsendelser på tværs af kanaler. Det kan skyldes sensommerens store nyhedshistorier såsom ubådssagen, lyder det fra medieforsker.

Top 20: Vild med dans slog nyt DR-drama

TV 2's dansekonkurrence hentede færre tv-seere til skærmen end sidste uge, men kunne alligevel notere en førsteplads på ugens liste over mest sete tv-programmer.

Fremgang for DR på nettet

DR kan notere en solid stigning i antallet af månedlige brugere, viser webtal for oktober. EB trumfer fortsat alle andre, når det kommer til daglige besøg.

Citater: August 2015

Citater i landsdækkende aviser og radio/tv. Aviserne tæller, foruden de nævnte, Arbejderen, Effektivt Landbrug, Weekendavisen og Licitationen.Æterbårne medier tæller Infomedias "basispakke" - et bredt udvalgt af de landsdækkende nyheds- og aktualitetsprogrammer på DR (radio og tv), TV 2 og TV 2 News.Optælling foretaget af Infomedia ud fra de mest alm. fraser ved citater, f.eks. ”siger xx til xx” og ”skriver xx”. Citater af egenhistorier medregnes ikke. Dvs. citerer BT Bt.dk, indgår det ikke i optællingen.

Oplag: Ugeaviser 2013/14

Samlet oplag for lokale ugeaviser samt regionale ugeaviser (Søndagsavisen) fordelt på landsdele og samlet i H2 2013 og H1 2014 sammenlignet med årene før.

Mobilomsætning H1 2014

Estimeret mobilannonceomsætning i mio. kr. fra 2. kvartal 2012 til 2. kvartal 2014. Kilde: Danske Medier Research

Citater april 2013 til januar 2014

Citater i landsdækkende aviser og radio/tv. Aviserne tæller, foruden de nævnte, Arbejderen, Effektivt Landbrug, Weekendavisen og Licitationen.
Æterbårne medier tæller Infomedias "basispakke" - et bredt udvalgt af de landsdækkende nyheds- og aktualitetsprogrammer på DR (radio og tv), TV 2 og TV 2 News. Se den fulde liste her.

Optælling foretaget af Infomedia ud fra de mest alm. fraser ved citater, f.eks. ”siger xx til xx” og ”skriver xx”. Citater af egenhistorier medregnes ikke. Dvs. citerer BT Bt.dk, indgår det ikke i optællingen.

Web: Top 50 november 2013

De største websites (medlem af Danske Medier) målt på antal unikke brugere i november 2013 og november 2012.

Web-tv: Største udgivere i 2013

Mediehuse med flest visninger på web-tv i uge 35-44 2013. Målingen omfatter kun medlemmer af Danske Medier - og derfor ikke udgivere som Youtube.NB! Tal for TV 2 er eksklusiv TV 2 Play

Mobil: Top 20 udgivere september 2013

Mediehuse med flest mobilbesøgende på deres sites i september 2013 sammenlignet med september 2012. Målingen omfatter kun medlemmer af Danske Medier - og derfor ikke udgivere som Facebook.

Web: Ugebladenes trafikvækst sept. 2013

Vækst i antal unikke brugere fra september 2012 til september 2013 blandt ugeblade tilmeldt Danske Mediers målinger.
Note: Væksten for Seoghoer.dk er påvirket af, at ugebladet havde unormalt høj trafik i sept. 2012.

1 - 25 af 75

Seneste nyt

Se flere jobs