MediaWatch

Om MediaWatch

Mediebranchen spiller en afgørende rolle for vores demokrati og kultur. En rolle, der er under forandring og under pres som følge af strukturelle ændringer i mediebranchen. MediaWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om mediebranchen. Om mediernes indhold og virksomhederne bag.

MediaWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over MediaWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

MediaWatch er ejet af JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Det betyder, at MediaWatch dækker JP/Politikens Hus, herunder Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, Politiken og Finans med den samme kritiske og uafhængige tilgang til journalistikken, som er udgangspunktet for dækningen af resten af mediebranchen. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse på St. Regnegade i København og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Da vi har ambitioner om at give vores læsere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på MediaWatch.

Læs mere her, hvis du eller din virksomhed ønsker et abonnement på MediaWatch: Abonnement 

Vi kan kontaktes på følgende adresse:

MediaWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V

 

Redaktion:
Tlf.: 3330 8365
E-mail: redaktion@mediawatch.dk

 

Vil du være en del af redaktionen på MediaWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

 

julie-fogde-portrait-bw.jpg

Julie Mia Fogde
Redaktør

 

Tlf: 3330 8301
Mobil: 2721 6744
julie@mediawatch.dk

Julie Mia Fogde, født 1989, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og Hong Kong Baptist Universitet. Julie var i praktik på Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor hun bl.a. dækkede forbruger- og pengestoffet samt den danske kulturbranche. Efterfølgende var hun tilknyttet som freelance-journalist ved avisen. Inden Julie kom til Watch Medier var hun trainee i Europa Parlamentets presseafdeling i Bruxelles.

 

kit-lindhardt-portræt.jpg

Kit Lindhardt
Journalist

 

 

Tlf: 3330 8254
Mobil: 2323 6328
kit@mediawatch.dk

Kit Lindhardt, født 1989, uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2016. Kit har været en del af MediaWatch siden 2019 og var før da journalist på fagbladet Socialpædagogen. Hun har tidligere arbejdet som journalist ved Ritzaus Bureau, hvor hun også var i praktik.

 

julie-fogde-portrait-bw.jpg

Emil Rømer Olsen
Journalist

 

Tlf: 3330 9925
Mobil: 4231 3182
emil@mediawatch.dk

Emil Rømer Olsen, f. 1993, er uddannet journalist fra RUC i 2020, hvor han skrev speciale om mediedækning af shitstorme på sociale medier. Han tilbragte praktiktiden på Ritzaus Bureau, herunder et halvt år som en del af Ritzaus hold i Bruxelles. Inden han kom til MediaWatch i 2021 har han bl.a. arbejdet for Danmarks Lærerforening på freelancebasis og forlaget Alinea.

 

MediaWatchs historie

1996

MediaWatch stiftes af Carsten Corneliussen som trykt publikation om tech og medier, der udkommer hver 14. dag.

2000

MediaWatch går online og indfører to daglige nyhedsbreve.
2001 Medieovervågningsbureauet Infopaq overtager MediaWatch, og året efter nedlægges printversionen.
2005 MediaWatch udskilles som et selvstændigt selskab med iværksætteren Nikolaj Opstrup som eneejer. Kort efter indføres abonnementsbetaling.
2007 A-Pressen køber MediaWatch for kort efter at sælge 60 pct. videre til Jyllands-Posten.
2010 FinansWatch lanceres af Jyllands-Posten.
2011 MediaWatch kommer under samme ledelse som FinansWatch, men fortsætter som selvstændigt selskab med A-Pressen som medejer.
2012 Selskabet bag FinansWatch omdannes til Watch Medier og lancerer søstermedierne MedWatch og ShippingWatch. Jyllands-Posten køber resten af MediaWatch og samler alle nicheaktiviteter i Watch Medier.

 

 

Teknisk support

Tlf. 7077 7447

support@infowatch.dk

 

 

Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte MediaWatch:

mediawatch@infowatch.dk

Tlf. 7171 7447

 

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

 

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs