MediaWatch

Den Korte Avis-debat kan gøre annoncører mere kritiske

Debatten om annoncørernes afgang fra Den Korte Avis kan sætte fokus på kvalitet i online annoncering, mener annoncedirektør og bureauchef.

En række annoncører trak i sidste uge deres annoncering fra Den Korte Avis, efter de var blevet gjort opmærksomme på deres reklameindkøb på det indvandrerkritiske netmedie, der er drevet af Ralf Pittelkow og Karen Jespersen. | Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto

Hvorfor ved annoncører ikke, hvor de reklamerer på nettet? Det spørgsmål står bl.a. tilbage, efter flere annoncører har trukket sig fra Den Korte Avis - og tilsyneladende har været uvidende om deres bidrag til netmediets annonceomsætning.

Tilfældet er ikke enestående. For nylig trak Novo Nordisk sig fra det kontroversielle amerikanske mediesite Breitbart News. Det skete, efter aktivistgruppen Sleeping Giants havde gjort medicinalkoncernen opmærksom på deres reklamer på sitet. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs