MediaWatch

Netmedier råber op: Digital vækst presser støttepulje

Særskilt støttepulje til netmedier kommer under fornyet pres, når Zetland til næste år vil søge om tilskud. Altinget og Avisen.dk opfordrer sammen med andre onlinemedier til at forhøje puljen.

Altinget/Sif Meincke
Altingets udgiver og ejer, Rasmus Nielsen (th.), fortæller, at mediet risikerer at skulle skære "en til to journaliststillinger i det nye år" for at kompensere for den udhuling af supplementspuljen, som man forventer vil tage til, når Zetland søger puljen. Foto: Altinget/Sif Meincke

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MediaWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere