MediaWatch

Netflix & co. på vej mod mainstream

1,4 mio. danskere har benyttet muligheden for at se film og serier on demand på den ene eller anden måde, men især via Netflix, viser ny Mindshare-undersøgelse.

Der er en halv mio. on demand-sultne danskere, der lige nu skifter rundt mellem de mest profilerede udbydere, som Netflix, Viaplay, HBO, mfl., vurderede Viaplays Country Manager forleden.

Realiteten er dog, at langt flere er interesseret i on demand tv-brug, hvis man ser på fænomenet i bredere forstand.  Det gør Mindshare i bureauets seneste udgave af ’Fremtidens TV’ analyse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs