MediaWatch

Ny Altinget-direktør skal øge bundlinjen og forberede entre i nye lande

Altinget skal gøres klar til en international ekspansion under den nye adm. direktør, Christoph Nørgaard. For at det kan ske, skal han sikre bedre styring af omkostningerne i koncernen – uden det går ud over væksten.

Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget)

Om godt en uge sætter Christoph Nørgaard sig i stolen som ny direktør for mediekoncernen Altinget. Hans opgave er på papiret relativt simpel – der skal skrues op for lønsomheden, så Altingets investeringskasse bliver velpolstret nok til at rulle forretningen ud i nye lande.

"Først og fremmest skal jeg jo ind og lære virksomheden samt de nye kollegaer at kende. Men der ligger selvfølgelig også en opgave i, at vi skal have skabt en bedre lønsomhed og internationaliseret Altinget," siger Christoph Nørgaard, der tiltræder 1. november og kommer fra en stilling som direktør for salg og marked hos Aller Media.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs