MediaWatch

Nyhedskriterier skiller: Syv medier klager over afslag fra Medienævnet

Syv ud af 15 medier, der har fået nej til redaktionel produktionsstøtte i år, har klaget over afgørelsen. Det er især indholdskravene, der skiller parterne og udløser protester til Medienævnet, der skal se på sagerne senere på måneden.

Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup
Magasinet Euroman er blandt dem, der er uenige i Medienævnets vurdering af, om indholdet lever op til kravene for at få støtte Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MediaWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen – medieforlig special

Det er næppe gået din næse forbi, at mediemøllen har været på overarbejde i løbet af den forgangne uge, hvor medieforhandlingerne nåede nye højder. Dét kan du blive klogere på i vores special edition-overflyvning over ugens mediepolitiske gang i Mediedanmark.

Regeringen opgiver TV 2-salg

Efter Dansk Folkepartis afvisning af at sælge 40 procent af tv-stationen i den kommende medieaftale opgiver kulturminister Mette Bock nu ævred.

S-formand: Vi er ude af medieforhandlingerne

Mette Frederiksen, Socialdemokratiets formand, slår efter et møde i Finansministeriet fast, at partiet endegyldigt har forladt forhandlingerne om et nyt medieforlig. Dermed peger alt på en smal aftale.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere