MediaWatch

Rasmus Nielsen er flyttet til Cypern: Får ingen betydning for Altinget

Ejeren af Altinget og Mandag Morgen har rykket teltpælene til Cypern og er fra årsskiftet blevet udlandsdansker. Det er en gammel drøm, siger iværksætteren, der afviser, at flytningen får betydning for Altinget og hans engagement i mediet.

/Ritzau Scanpix/Sophia Juliane Lydolph
Altinget med Rasmus Nielsen i spidsen modtog i 2015 Publicistklubbens Public Servicepris (foto) - i begyndelsen af året modtog han desuden Den Berlingske Fonds Journalistpris på 100.000 kr. Foto: Ritzau Scanpix/Sophia Juliane Lydolph

Log ind for at læse artikler

Velkommen til MediaWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere