MediaWatch

Producentforeningen vil stryge Ekko-aftale - afviser sammenhæng med kritik

Producentforeningen vil droppe abonnementsaftale med Filmmagasinet Ekko, efter bestyrelsemedlem har rejst kritik af magasinets dækning. Det kommer som et lyn fra en klar himmel, siger chefredaktør, mens Producentforeningens direktør afviser sammenhæng og "udestående" med Ekko.

Foto: PR/Filmmagasinet Ekko

Filmmagasinet Ekko står til at miste en del af abonnementgrundlaget og rygstødet fra branchen, efter Producentforeningens bestyrelse har besluttet at sløjfe en samarbejdsaftale.

Igennem et årti har foreningens medlemmer som en del af deres medlemsskab fået Filmmagasinet Ekko ind ad døren fire gange årligt, men den kollektive abonnementsaftale er strøget af budgettet for 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs