MediaWatch

TV 2 har politianmeldt ansat for misbrug af midler

En medarbejder på TV 2 er blevet meldt til politiet for at have misbrugt 40.000 kr. af tv-stationens midler. TV 2 ønsker ikke at kommentere sagen.

Henrik Ohsten/TV 2
Foto: Henrik Ohsten/TV 2

En medarbejder på TV 2 har misbrugt betroede midler for 40.000 kr., og det har fået tv-stationen til at politianmelde medarbejderen.

Det oplyser TV 2 i et svar fra kulturminister Bertel Haarder (V) til Enhedslistens medieordfører Søren Søndergaard.

"I Deloittes fortrolige revisionsprotokollat af 25. november 2015 til TV 2's bestyrelse er beskrevet to mindre tilfælde af besvigelser i 2015 - et tilfælde på 40 t.kr., som er politianmeldt, samt et tilfælde med misbrug af kreditkort på 10 t.kr.," oplyser TV 2's bestyrelsesformand Lars Liebst i svaret.

Spurgte til ledende medarbejdere

Søren Søndergaard havde spurgt kulturministeren specifikt om en redegørelse for, om "en eller flere ledende medarbejdere har misbrugt betroede midler/kreditkort". Men det er ikke sket, oplyser TV 2 i svaret.

"Jeg (Lars Liebst, formand for TV 2 Danmarks bestyrelse) kan oplyse, at der ikke er konstateret misbrug af betroede midler/kreditkort blandt TV 2's ledende medarbejdere," skriver han.

Søren Søndergaard ønsker ikke at oplyse, hvorfor han i første omgang stillede spørgsmålet til kulturministeren. Han ønsker heller ikke at kommentere TV 2's svar.

TV 2 ønsker heller ikke at bidrage til yderligere oplysninger om politianmeldelsen.

Forsiden lige nu

Weekendavisen skal have ny formand

De seneste ledelsesskift i Berlingske Media giver også udskiftninger i flere af koncernens selskabers bestyrelser, herunder Weekendavisens.

Nye Borgerlige på vej med eget medie

I rækken af politiske partier, der selv laver medieproduktioner, barsler Nye Borgerlige med et digitalt medietiltag, der skal i luften inden næste valg.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere