MediaWatch

Betting-satsning trækker TDC-datter i stort millionminus

Ecosys, der bl.a. står bag Kanal Sport og har TDC i ejerkredsen, præsenterer et tocifret minus for 2014. Et underskud i Bet25 trækker voldsomt ned.

Et tab på over 10 mio. kr. i et datterselskab er en god del af forklaringen på, at Ecosys kommer ud af 2014 med et stort underskud. Det lyder på 23,2 mio. kr. Året forinden endte også med et underskud, men det var på mere beskedne 801.000 kr.

Ecosys står bl.a. bag tv-kanalen Kanal Sport. Det er imidlertid bettingselskabet Bet25, der har giver anledning til de dybeste panderynker i 2014. Bettingselskabet har tabt over 10 mio. kr., og det sætter sig med nogenlunde samme beløb på Ecosys’ bundlinje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs