MediaWatch

X Factor trækker færre til tv-skærmen

Mens X Factor i sin første sæson på TV 2 sidste år nemt trak over en million seere hver uge, har underholdsningsformatet ikke mønstret samme gennemslagskraft i år. "Vi havde på forhånd forventet et lavere seerniveau i 2020," siger kanalchef.

X Factor-dommerne Thomas Blachman (tv), Oh Land og Ankerstjerne præsenterede på et pressemøde tirdag de deltagere, de har udvalgt til årets liveshows, der indledes fredag | Foto: Martin Sylvest/Martin Sylvest /

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs