MediaWatch

Warner mindskede minusset i 2018: "Det går lidt langsommere, end jeg kunne ønske mig"

Omsætningen gik fremad, men det blev alligevel til røde tal på bundlinjen for Warner Bros., der har fornyet sin portefølje af programmer betragteligt de seneste år. Det går den rigtige vej, men adm. direktør lover ikke overskud i 2019.

Fredrik Hillerbrand, adm. direktør Warner Bros. Han er desuden formand for Producentforeningen. | Foto: PR/Warner Bros

Produktionsselskabet Warner Bros. måtte indkassere et nyt underskud i millionklassen i 2018, men det blev mindre end året forinden. Det viser selskabets årsregnskab.

Warner Bros. kom således ud af året med et minus på bundlinjen på lige under 1,5 mio. kr. – mere end en halvering sammenlignet med 2017. Derudover steg bruttofortjenesten med 34 pct. til godt 9 mio. kr., ligesom administrationsomkostningerne blev barberet med omkring 500.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs