MediaWatch

Discovery får grønt lys til at sende tv-kanaler fra Tyskland

Tysk tv-myndighed har tildelt Discovery Networks tilladelser til at sende tv-kanaler ud fra Bayern. Men det er endnu uvist, om tilladelserne bliver taget i brug.

Foto: PR/Discovery Networks

Den tyske tv-myndighed Bayerische Landeszentrale für neue Medien (BLM) har givet Discovery Networks licens til at sende 19 nordiske tv-kanaler samt europæisk distribution af det nye tiltag Golf TV. Det oplyser BLM i en meddelelse.

Det blev tidligere på måneden kendt, at Discovery Networks har ansøgt om tilladelse til at sende tv-kanaler fra Tyskland. I øjeblikket sendes de nordiske tilbud fra London på britiske licenser. Men den model møder muren med udsigten til Storbritanniens udtræden af EU. Når det sker, kan tv-kanaler, der sender på britisk licens, ikke længere sendes til EU-lande – i hvert fald hvis der bliver tale om et såkaldt "hårdt Brexit", hvor Storbritannien og EU ikke får en aftale om den fremtidige relation endeligt på plads.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs