MediaWatch

DR står over for yderligere trecifrede millionbesparelser i 2021

En stor luns af DR's trecifrede millionbesparelser er taget med dagens udmeldte spareplan. Men der mangler stadig et anseeligt millionbeløb, når regnestykket for 2022 og 2023 skal gå op, fortalte Maria Rørbye Rønn på et pressemøde.

DR's generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, forklarede på et pressemøde tidligere på dagen, hvad den udmeldte plan for 2019-2021 indebærer. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

420 mio. kr. skæres der af DR's omkostninger i 2021. Det er resultatet af den plan for fremtiden, som DR præsenterede tidligere i dag.

Besparelserne er en udmøntning af den politiske aftale fra foråret, der skærer 20 pct. af DR's økonomiske ramme frem mod 2023. Dagens spareplan rækker frem til og med 2021 og dækker dermed tre ud af de fem år, som besparelserne bliver indfaset henover.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs