MediaWatch

Metronome tabte halvdelen af sit overskud i 2017

Digitale investeringer og pres på omsætningen var med til at trække bundlinjen et nøk ned for producenten bag "Familien fra Bryggen". Selskabet forventer en forbedring i år.

Foto: Sebastian Buur Gundvald/Polfoto/Arkiv

Et af Danmarks største produktionsselskaber Metronome Productions, der blandt andet står bag programmer som "Masterchef", "Luksusfælden og "Familien fra Bryggen", kom svagere ud af 2017 sammenlignet med de seneste par år. Det fremgår af selskabets netop offentliggjorte årsregnskab.

Bruttofortjenesten dykkede en smule til 101 mio. kr. mod 106,2 mio. kr. i 2016. Metronome oplyser ikke omsætning, men ifølge en pressemeddelelse gik også denne tilbage. Det smittede af på bundlinjen, der blev noget nær halveret ved en tilbagegang fra 7,11 mio. kr. i 2016 til 3,65 mio. kr. sidste år. Ikke desto mindre betegner selskabets ledelse resultaterne som værende tilfredsstillende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Regeringen vil flette krav om arbejdsvilkår ind i medieforhandlinger

Der skal være en særlig arbejdsklausul, som sikrer ordentlige arbejdsforhold på medie- og filmarbejdspladser, som modtager støttekroner fra staten, lyder det fra kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen. Kravet skal indgå som en del af det kommende medieforlig. Både Danske Medier og Dansk Erhverv er stærkt kritiske over for idéen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs