MediaWatch

Forhandlinger om nye overenskomster fortsætter torsdag efter tænkepause

Efter mere end 14 dages pause sætter Dansk Journalistforbund og Danske Medier Arbejdsgiver sig atter til forhandlingsbordet for at nå til enighed om ny overenskomst for cirka 2000 journalister på dagbladsområdet. Forhandlingerne skifter formelt set forum.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Torsdag vil der blive gjort endnu et forsøg på at få en aftale om en ny overenskomst for hovedsageligt dagbladsjournalister i hus. Det oplyser forhandlingslederne for henholdsvis Danske Medier Arbejdsgiver (DMA) og Dansk Journalistforbund (DJ) til MediaWatch.

Der har været pause i forhandlingerne siden 21. februar, der var sat som dato for det afsluttende møde. Men efter 14 timer ved forhandlingsbordet lykkedes det ikke parterne at nå til enighed, og der blev dømt tænkepause.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs