MediaWatch

Regeringen skrinlægger ændring af offentlighedsloven

Der er ikke tegn på, at partierne bag offentlighedsloven fra 2012 kan blive enige om en ændring af den udskældte lov. Justitsminister varsler nu, at loven ikke bliver ændret på denne side af et folketingsvalg.

Justitsminister Søren Pape Poulsen. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Offentlighedsloven, som i sin nuværende form blev vedtaget i 2012, bliver ikke revideret på denne side af et folketingsvalget. Det skriver DR.

Loven blev vedtaget med stemmer fra de tre daværende regeringspartier, Socialdemokratiet, Radikale og SF samt Venstre og Konservative. Der har i nogen tid været optræk til, at loven skal ændres, men det bliver ikke til noget i denne omgang.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs