MediaWatch

Få overblikket over chefskiftet på Børsen

Efter et lille halvt års ventetid blev det i går offentliggjort, hvem der skal udvikle erhvervsavisen Børsen fremover som ny topchef. Få overblikket over fakta, kommentarer og baggrund til skiftet her.

Foto: /ritzau/Finn Frandsen/

"Ingen have set det komme". Sådan lød en af de sigende reaktioner, da det torsdag kom frem, at svenske Bonnier har hentet den tidligere socialdemokratiske finansminister og senest McKinsey-direktør Bjarne Corydon til at stå i spidsen for Dagbladet Børsen i en kombineret stilling som ansv. chefredaktør og adm. direktør.

Det er heller ikke hverdagskost, at profiler uden journalistisk og publicistisk erfaring sætter sig i chefstolen i landets mediehuse. Det skete sidst, da belgiske De Persgroep hyrede den tidligere direktør for Føtex Mette Maix som adm. direktør for Berlingske Media. Den rekruttering viste sig ikke at være langtidsholdbar, da Mette Maix efter et år valgte at sige ja til stillingen som direktør for detailkæden Flying Tiger. Da hendes afløser skulle findes, vendte Berlingske Media tilbage mod mediebranchen og slog som bekendt kløerne i Børsens nu afgåede chef, Anders Krab-Johansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs