MediaWatch

Radio

DR's direktører skal have mindre i løn end hos TV 2

Lønnen til DR's direktion skal ligge under lønnen til TV 2's ditto – og så vil det ikke længere være muligt at få et års løn, hvis man selv siger op. Det fremgår af den vederlagspolitik, som DR's bestyrelse har vedtaget efter henstilling fra Rigsrevisionen.

Tilbageblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Mens vi venter på det nye medieforlig, kan du her få et tilbageblik på de seneste årtiers forlig.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet fremlagde sit udspil til en medieaftale, der var efterveer fra sidste uges udmelding om ny Berlingske-strategi, og Boxer meldte sig på banen som interesseret i at forlænge sin tv-licens. Kom med på rundtur i mediebranchen.

Bauer Media går solo efter Berlingskes farvel til Pop FM

Efter otte års ejerskab trækker Berlingske Media sig fra den kommercielle radiostation Pop FM. Bauer Media, der har været med i sidevognen, står til at overtage sendetilladelsen og kanalen, som man håber at gøre til en bedre forretning.

Test din MediaIQ

Har du fulgt ordentligt med i mediebranchen i den seneste uge? Ellers har du chancen for at blive opdateret og testet her - og vinde en iPad.

Nye Borgerlige på vej med eget medie

I rækken af politiske partier, der selv laver medieproduktioner, barsler Nye Borgerlige med et digitalt medietiltag, der skal i luften inden næste valg.

Nye investeringer trak radioselskabs overskud ned

Mens nationale annoncører sendte flere reklamekroner efter østjyske Radio ABC, der igen hævede sin bruttofortjeneste, satte den lokale radiostation nye initiativer i søen, som skrabede en del af bundlinjen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere