MediaWatch

Kommunikationsfirma opkøber digitalt bureau

Pressconnect, som er stiftet af den tidligere PFA-kommunikationsdirektør Morten Huse Eikrem-Jeppesen, overtager 1. november det digitale bureau Emptyhouse.

Morten Jeppesen, stifter og direktør i Pressconnect.

Kommunikationsbureauet Pressconnect køber det digitale bureau Emptyhouse og vil 1. november overtage aktiviteterne i selskabet, som har fokus på digitalt indhold, sociale medier og videoproduktion.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Pressconnect, hvor adm. direktør og stifter Morten Huse Eikrem-Jeppesen uddyber, at Pressconnect med overtagelsen kan assistere kundernes interne og eksterne kommunikation med blandt andet videoindhold, og at selskabet med opkøbet kan levere en samlet kommunikationsløsning.

"I dag løser vi strategiske kommunikationsopgaver for en række store danske virksomheder, som vi hjælper med både intern og ekstern kommunikation herunder pressehåndtering. Med tilkøbet af aktiviteterne i Emptyhouse får vi nu suppleret med en række digitale kompetencer, som vi kan se, at vore kunder i stigende grad efterspørger," udtaler Morten Huse Eikrem-Jeppesen.

Som led i overtagelsen bliver René Løkkegaard Jepsen, Emptyhouses stifter og direktør, fastansat som senior kommunikationsrådgiver hos Pressconnect.

Morten Huse Eikrem-Jeppesen har tidligere været direktør for Koncernkommunikation og Public Affairs hos PFA Pension og har blandt andet også været finansredaktør på Børsen. For to år siden stiftede han Pressconnect efter at have forladt PFA Pension, og i løbet af i år har han været ansat som midlertidig kommunikationsdirektør hos Falck.

Af det seneste årsregnskab fra Emptyhouse fremgår det, at selskabet i 2016 leverede et overskud efter skat på 208.159 kr. Pressconnects overskud samme år lød på 606.735 kr.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere