MediaWatch

Radio4 gik ned under politisk debat

Både hjemmeside og app brød sammen under debat mellem højrefløjspartier.

Foto: Finn Frandsen

Der var så stor interesse for Radio4-programmet ”Det Blå Hjørne” fredag formiddag, at radiostationens app og hjemmeside brød sammen. Det skriver Berlingske.

I programmet mødtes Inger Støjberg, formand for Danmarksdemokraterne, i debat med DF-formand Morten Messerschmidt og Lars Boje Mathiesen fra Nye Borgerlige.

Programmet startede klokken 11.05, og klokken 11.47 kunne Radio4 melde ud på Twitter, at de tekniske problemer var fikset.

Inger Støjberg er sammen med Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh, fast debattør i ”Det Blå Hjørne,” hvor politisk redaktør på Avisen Danmark, Casper Dall, er vært.

Programmet bliver produceret i et samarbejde mellem Radio4 og Avisen Danmark.

Blev fjernet som klummeskribent

Inger Støjberg mistede i juli sin faste klumme på Avisen Danmark, ”Støjbergs Bredside,” efter at hun i juni havde lanceret sit nye parti Danmarksdemokraterne.

Hun har også tidligere været fast klummeskribent på Ekstra Bladet, men mistede i april måned den tjans, efter at hun proklamerede, at hun ville turnere med en nej-kampagne i forbindelse med folkeafstemningen om Danmarks forsvarsforbehold sammen med daværende medlem af Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs