MediaWatch

Ny partner sætter sig til bordet i Radius Cph

Det nyeste medlem af kommunikationsbureauets partnerkreds kommer fra en post som kommunikationsdirektør for Arla.

Foto: Arla

Kasper Ibsen Beck tiltræder torsdag som del af partnergruppen hos kommunikationsbureauet Radius Cph. Det oplyser Radius i en pressemeddelelse.

Den nye partner har tæt på to årtiers erfaring fra kommunikationshvervet med sig i bagagen bl.a. fra Vestas og Arla. Han stod i spidsen for sidstnævntes kommunikation i næsten ti år, inden han forlod posten som kommunikationsdirektør i maj. Han har desuden været chefkonsulent i Radius.

Radius CPH A/S leverede i 2021 et resultat før skat på 7,4 mio. kr., hvilket var en stigning fra 6,7 mio. kr. i 2020. Årets resultat blev henholdsvis 5,7 i 2021 og 5,1 i 2019.

Partnergruppen i Radius består foruden Kasper Ibsen Beck af Nicolaj Taudorf Andersen, Henrik Fallesen og Mads Bech Larsen. Michael Kristiansen er desuden tilknyttet som associeret partner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs