MediaWatch

Berlingske Media finder ny HR-chef internt

En forfremmelse fra direktionsassistent betyder, at der i dag er ny kvinde i posten som HR-chef i koncernen Berlingske Media.

Foto: Niels Hougaard/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Berlingske Media har fået ny HR-chef, da Lucia Elisabeth Kyle mandag tiltrådte i stillingen. Det skriver hun i et opslag på Linkedin.

”Det er med fornøjelse, jeg kan fortælle, at jeg i dag starter som HR-chef i Berlingske Media,” lyder det i opslaget.

Lucia Elisabeth Kyle er ikke fremmet for gangene i Berlingske Media i Pilestræde, da hun siden januar 2020 har været direktionsassistent for adm. direktør i Berlingske Media, Anders Krab-Johansen.

Lucia Elisabeth Kyle afløser Maria Louise Lundemann, som forlod Berlingske Media i juni. Det fremgår af en intern meddelelse til Berlingske Media, som MediaWatch har set. Her oplyses det også, at afdelingen i juni desuden fik HR-konsulent Sofie Voss Hansen som ny ansat.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs