MediaWatch

Champions League-kamp tredoblede seerrekord hos TV Midtvest

TV Midtvest fik tirsdag pludselig muligheden for at vise Champions League-fodbold for første gange nogensinde. Det resulterede i et rekordhøjt antal seere, som fulgte med hos TV 2-regionen.

Travlhed på TV Midtvest-redaktionen før kampstart. Her ses siddende kampens to kommentatorer Lars Krarup og Dan Hirsch Sørensen. | Foto: Line Morell Holm, Tv Midtvest

141.000 streamede Champions League-kvalifikationskampen mellem Benfica og FC Midtjylland tirsdag aften på tvmidtvest.dk. Det er mere end en tredobling af den hidtidige seerrekord, oplyser tv-stationen til MediaWatch. Den tidligere rekord blev sat under kommunalvalget i 2021.

TV Midtvest fik ud af det blå muligheden for at vise kampen på sin hjemmeside, efter at det i 11. time lykkedes FC Midtjylland at lande en aftale om rettighederne til at vise kampen med hjælp fra klubbens hovedsponsor, Arbejdernes Landsbank. Og at valget af sendeflade faldt på TV Midtvest, glæder programchef Kirsten Axelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs