MediaWatch

TV 2 Regionerne får større tilstedeværelse på TV 2 Play

TV 2’s otte regioner får nu en stærkere placering på streamingtjenesten TV 2 Play med hver deres underside med nyhedsudsendelser, magasinprogrammer, reportager og debatstof.

Lotte Lindegaard, TV 2's indholdsdirektør. | Foto: Miklos Szabo

Fra indeværende måned bliver TV 2 Regionerne en større del af TV 2 Play, som kommer til at betyde en ”stor udvidelse” af den regionale tilstedeværelse på streamingtjenesten. Det fremgår af en pressemeddelelse fra tv-stationen.

”TV 2 Regionerne har været en afgørende del af TV 2’s samlede programvirksomhed siden starten, og Regionerne har været med til at sikre TV 2 en markant tv-nyhedsdækning lokalt og regionalt – og nationalt i samarbejde med TV 2 Nyhederne og TV 2 News. Det nye streamingsamarbejde er vanvittigt vigtigt, og vores mål er samme høje niveau af regional og national nyhedsdækning på TV 2 PLAY, som vi har i den lineære tv-verden,” siger TV 2’s indholdsdirektør, Lotte Lindegaard.

Konkret får TV 2’s otte regioner nu hver deres underside på TV 2 Play. Regionerne afgør selv, hvor meget indhold de vil stille til rådighed for TV 2, så TV 2 kan præsentere det på TV 2 Play.

TV 2 Regionernes tilstedeværelse på Play har været under udvikling i længere tid. Regionernes daglige 19.30-udsendelser har i længere tid været et on demand-tilbud på TV 2 Play, og under kommunal- og regionsvalget i efteråret 2021 rykkede mere af regionernes indhold ind på tjenesten.

Ingen live-sening - endnu

Ifølge Lone Sunesen, direktør for TV Midtvest, som sidder i styregruppen for Play-samarbejdet mellem TV 2 og TV 2 Regionerne, er det vigtigt, at TV 2 og TV 2 Regionernes samarbejde fortsætter ind i den nye streamingvirkelighed.

”Seerne og brugerne er i gang med at flytte sig, og vi skal rykke med. Vi møder allerede nu seere, som spørger, hvorfor de ikke kan se deres TV 2 Region på TV 2 Play. Derfor et det vigtigt og naturligt for Regionerne, at vi som public service-medier også bliver en del af en landsdækkende streamingflade, så vi bidrager til den demokratiske debat med historier og stemmer fra hele Danmark fra yderste klit til inderste stenbro,” siger Lone Sunesen.

”Samtidig ved vi, at mange, der flytter fra deres hjemegn, fortsat gerne vil følge med i, hvad der sker på egnen. Det får de nu bedre mulighed for,” tilføjer hun.

I første omgang bliver det ikke muligt at se de regionale kanaler live på TV 2 Play, men parterne arbejder videre på dette tilbud til seere og brugere, lyder det i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs