MediaWatch

Revision af cookie-direktiv rykker nærmere

Efter at have stået i stampe i fire år er det nu endelig lykkedes EU's medlemslande at nå et kompromis om balancen mellem privatlivets fred og for eksempel medievirksomheders mulighed for at måle trafik på deres hjemmesider. Loven vil frede cookie-walls, men er dog ikke i mål endnu, for der skal være en endelig forhandling med EU-Parlamentet først.

Efter utallige forsøg fra skiftende EU-formandskaber er det nu endelig lykkedes portugiserne at skabe et kompromis om Eprivacy-loven. | Foto: Armando Franca/AP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Der er gået fire år, siden EU-Kommissionen i januar 2017 fremsatte en forslag til en revision af det såkaldte e-databeskyttelsesdirektiv fra 2002.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs