MediaWatch

Fremgang for DR på nettet

DR kan notere en solid stigning i antallet af månedlige brugere, viser webtal for oktober. EB trumfer fortsat alle andre, når det kommer til daglige besøg.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

194.317. Så mange flere brugere kunne DR konstatere, at der har været på dr.dk i oktober sammenlignet med måneden forinden. Det betyder, at dr.dk atter placerer sig øverst på listen over danske hjemmesider med flest unikke månedlige brugere. Andenpladsen indtages af TV 2, der ligesom DR kan notere sig en fremgang i oktober - dog på mere beskedne 49.425 unikke månedlige brugere.

Samtidig viser de seneste tal, der opgøres af Danske Medier Research, at mobil vokser fortsat som platform. 14 ud af hjemmesiderne på Top 50 over sites med flest unikke månedlige brugere får hovedparten af deres besøgende fra mobil. Det er to flere end i september.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Seneste nyt

Se flere jobs