MediaWatch

Fremgang for DR på nettet

DR kan notere en solid stigning i antallet af månedlige brugere, viser webtal for oktober. EB trumfer fortsat alle andre, når det kommer til daglige besøg.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

194.317. Så mange flere brugere kunne DR konstatere, at der har været på dr.dk i oktober sammenlignet med måneden forinden. Det betyder, at dr.dk atter placerer sig øverst på listen over danske hjemmesider med flest unikke månedlige brugere. Andenpladsen indtages af TV 2, der ligesom DR kan notere sig en fremgang i oktober - dog på mere beskedne 49.425 unikke månedlige brugere.

Samtidig viser de seneste tal, der opgøres af Danske Medier Research, at mobil vokser fortsat som platform. 14 ud af hjemmesiderne på Top 50 over sites med flest unikke månedlige brugere får hovedparten af deres besøgende fra mobil. Det er to flere end i september.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs