MediaWatch

Oplag: Solgte aviser 09/08

Forskel på antallet af solgte aviser på hverdage inkl. lørdage i 2009 sammenlignet med 2008 i faktiske tal.Beregningen er foretaget ud fra udgivernes egne måneds-indberetninger til Dansk Oplagskontrol og er ikke nødvendigvis 100 procent præcise. Normalt afviger tallene dog ikke meget fra de endelige, kontrollerede oplagstal. Derudover er der på grund af forskellene i antallet af hverdage fra år til år indbygget yderligere et par fejlkilder, som dog ikke har nævneværdig betydning for det samlede resultat.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs