MediaWatch

Dansk forskningsleder får britisk titel

Rasmus Kleis Nielsen kan nu også kalde sig professor ved University of Oxford. Han fortsætter i spidsen for medieforskningsenhed ved Reuters Institute.

Rasmus Kleis Nielsen er ny Professor of Political Communication på universitet i Oxford.

Rasmus Kleis Nielsen, forskningsleder hos Reuters Institute, kan nu også skrive Professor of Political Communication på universitet i Oxford på visitkortet. Det oplyser Reuters Institute.

Reuters Institute, der er en del af University of Oxford, står bag en stor, årlig rapport om mediernes udvikling, som Rasmus Kleis Nielsen hidtil har stået i spidsen for. Det vil han fortsætte med fremadrettet parallelt med sin professortitel.

"Dette er en fantastisk mulighed og et fantastisk fælleskab for mig både personlig og professionelt samt et miljø, jeg trives i. Det gør mig glad og stolt, at Department of Politics and International Relations og universitetet så klart kan se værdien i, hvad vi laver her, med denne anerkendelse," udtaler Rasmus Kleis Nielsen.

Før han skiftede til Reuters Institute, var Rasmus Kleis Nielsen medieforsker ved Roskilde Universitet.

Forsiden lige nu

Debat: Facebook-melding kalder på mediesamarbejde

Facebook har besluttet at skrue ned for mediernes indhold i brugernes nyhedsfeed. Men i stedet for at gå i panik bør medierne åbne øjnene for trafiksamarbejder, skriver dansk landechef i medieteknologiselskab.

Egmont Publishing overtager webshop

Den svenske webshop Outnorth skifter ejer. Egmont Publishing øger ejerandelen til over 90 pct. for et trecifret millionbeløb som led i vækststrategi.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere