MediaWatch

DR finder ny vært til Madmagasinet

Vært på DR Sporten flytter alligevel med resten af redaktionen til Aarhus. Hun bliver samtidig ny medvært til Adam Aamann, når aktualitetsmagasinet "Madmagasinet" rykker vest på.

Tina Müller bliver ny medvært på DR1's "Madmagasinet", hvor hun skal værtspar med Adam Aamann.

Til efteråret udvider Tina Müller, vært på DR Sporten, sine arbejdsopgaver i public service-huset. Fremover bliver hun også vært på aktualitetsmagasinet "Madmagasinet" på DR1, der handler om danskernes madvaner og sundhed. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Hun bliver dermed den anden halvdel af værtsduoen sammen med Adam Aamann, der foruden sin rolle som tv-vært er kok. Hidtil er den kvindelige del af makkerskabet blevet tegnet af Mette Frisk, som nu stopper for at blive vært på en ny programserie for DR Fakta.

"Det er lidt af et scoop at have fået Tina Müller med på holdet på "Madmagasinet". Vi har været på udkig efter en ny vært, efter Mette Frisk har sagt ja til at være vært på en anden programserie, og Tina er klart vores favorit til at føre programmet videre. Hun er en erfaren reporter og vært, der med sin nysgerrighed og sit høje humør passer perfekt ind i programmet, hvor vi i efteråret i endnu højere grad vil rundt i Danmark, ud og møde vores seere, der hvor de køber, tilbereder og ikke mindst spiser mad," fortæller magasinets redaktionschef Eva Kvist, i meddelelsen.

Flytter alligevel med

Udmeldingen kommer efter, at Tina Müller i november 2016 meldte ud til BT, at hun ikke havde til sinde at flytte med DR Sporten til Aarhus, som blev varslet i forbindelse med den store udflytningsmanøvre tidligere på året.

Også Madmagasinet flytter til landets næststørste by. Men siden har Tina Müller altså ændret holdning - forbehold over for at følge med DR Sporten er der ikke mange at på nuværende tidspunkt.

"Hånden på hjertet – jeg glæder mig helt vildt. Alle, jeg har mødt, har stået med åbne arme og taget godt imod mig. Det bliver en fornøjelse at lære alle de nye mennesker rundt om "Madmagasinet" at kende, som helt sikkert kan lære mig noget nyt, og det bliver spændende at prøve sig selv af i et nyt format. Det er et godt tidspunkt for mig at tiltræde redaktionen, og jeg glæder mig nu til at blive en del af holdet i Aarhus," siger Tina Müller i meddelelsen.

Forsiden lige nu

Tv-status: Discovery og MTG vandt seerandele i 2017

Mediebureau kårer Discovery som "den store vinder i 2017", mens også MTG havde fremgang blandt de 19-50 årige. Omvendt gik TV 2 tilbage i målgruppen, men er stadig størst blandt alle danskere. Få et overblik over styrkeforholdet mellem kanalfamilierne i 2017 her.

Seneste Navne

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere