MediaWatch

Fire kandidater i spil til Danske Mediers bestyrelse

Tre stole står tomme i toppen af de privatemediers organisation - nu er fire indstillet til at tage over for bl.a. Aller Medias fratrådte topchef i bestyrelsen. 

Stine Carsten Kendal, adm. direktør, Dagbladet Information.

Lokalmedier, nicheaviser, fag- og ugeblade. Fire nye profiler fra hvert sit hjørne af mediebranchen står til at blive valgt ind i Danske Mediers bestyrelse på den kommende generalforsamling, skriver organisationen.

Et valgudvalg i Danske Medier peger således på adm. direktør og ansv. chefredaktør Alex Nielsen fra Mediehuset Herning Folkeblad, ansv. chefredaktør og chef for FOA Medier Gitte Hejberg, adm. direktør Stine Carsten Kendal fra Dagbladet Information og ny adm. direktør for Aller Media, Lars Sander Matjeka, som nye bestyrelsesmedlemmer for et år.

De fire kandidater er fundet frem for at udfylde flere ledige pladser i bestyrelsen. Det seneste år er Arne Steinmark, tidligere chef for Mediehuset Ingeniøren, direktør Christian Peytz fra bureauet Peytz og Co. samt Aller Medias fratrådte adm. direktør Pål Thore Krosby alle stoppet i bestyrelsen.

Derfor skal der nye folk til for at opfylde minimumskravet til rundkredsen. Bestyrelsen skal med formand tælle mellem ni og elleve, og der er i øjeblikket seks rundt om bordet.

De seks er adm. direktør Stig Krik Ørskov, JP/Politikens Hus, der er formand, samt næstformændene Jesper Sondrup Rosener, adm. direktør for Jysk Fynske Medier, og Rasmus Nielsen, ejer og udgiver for Altinget. Derudover består bestyrelsen af Mette Maix, topchef i Berlingske Media, adm. direktør Ole Søndergaard fra Radio ABC, og redaktør og udgiver Thorkil Christensen, Aars Avis.

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs