MediaWatch

Nyhedsredaktør i DR Sporten skifter job

Odense Kommunes Beskæftigelses- og Socialforvaltning får ny kommunikationschef, der er hentet fra DR Sporten.

Nyhedsredaktør på DR Sporten, Bente Lund, skifter sportsredaktionen ud med en stilling som kommunikationschef i Odens Kommunes Beskæftigelses- og Socialforvaltning.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Bente Lund, 36, har tidligere været ansat som redaktionsleder på P4 København og arbejdet som redaktør på en række større sportsbegivenheder i DR, inden hun fra årsskiftet begyndte som nyhedsredaktør.

I Beskæftigelses- og Socialforvaltningen får Bente Lund ansvaret for den interne og eksterne kommunikation. Opgaven bliver bl.a. at kommunikere kommunens arbejde med at få arbejdsløsheden ned.

"Bente Lund har både skarp tunge og en stærk pen. Bente skal med sin erfaring fra de digitale og skrevne medier bidrage til, at vi altid er klar til at fortælle om vores arbejde med at få de ledige odenseanere i arbejde," siger René Junker, administrerende direktør i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere