MediaWatch

Bang & Olufsen henter ny kommunikationschef i Danske Bank

Jens Gamborg får ansvaret får den danske lyd- og teknologivirksomheds interne og eksterne kommunikation.

Jens Gamborg, ny kommunikationschef i B&O pr. 1 juni 2017. Foto: Bang & Olufsen, PR.

Den 1. juni tiltræder Jens Gamborg som ny kommunikationschef i Bang & Olufsen. Han officielle titel bliver direktør for Group Communications, hvor han får ansvaret for virksomhedens interne og eksterne kommunikation. Det oplyser Bang & Olufsen i en pressemeddelelse.

Jens Gamborg, 34, kommer fra en stilling som global marketing- og kommunikationschef i Corporates and Institutions i Danske Bank, som er afdelingen, der håndterer bankens største erhvervskunder. Han nåede at være tre år i Danske Bank, hvor han arbejdede som chefkonsulent i koncernkommunikation, inden han fik sin nuværende stilling.

Tidligere har den cand.scient.pol-uddannede Jens Gamborg været ansat som chefrådgiver i Radius Kommunikation, inden han kom til kommunikationsvirksomheden Burson-Marsteller, hvor han bl.a. var chef for bureauets public affairs-afdeling.

Forsiden lige nu

Debat: Facebook-melding kalder på mediesamarbejde

Facebook har besluttet at skrue ned for mediernes indhold i brugernes nyhedsfeed. Men i stedet for at gå i panik bør medierne åbne øjnene for trafiksamarbejder, skriver dansk landechef i medieteknologiselskab.

Egmont Publishing overtager webshop

Den svenske webshop Outnorth skifter ejer. Egmont Publishing øger ejerandelen til over 90 pct. for et trecifret millionbeløb som led i vækststrategi.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere