MediaWatch

Pressens Uddannelsesfond henter ny daglig leder

Susanne Blomqvist trækker sig tilbage efter seks år som daglig leder af Pressens Uddannelsesfond og Mediernes Efteruddannelse. Hendes afløser kommer fra FSB - Alment Boligselskab.

Den 1. april overtager Michael Aage Jensen posten som daglig leder af Pressens Uddannelsesfond og Mediernes Efteruddannelse. Det oplyser Danske Medier i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som kursus- og kommunikationskonsulent i FSB - Alment Boligselskab og har sin journalistiske baggrund fra henholdsvis DR og Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund, BUPL.

Hans opgave bliver bl.a. at videreudvikle efteruddannelsesvirksomheden, så tilbuddene matcher den stigende digitalisering af medierne.

Ansættelsen kommer i forbindelse med, at nuværende daglig leder Susanne Blomqvist trækker sig tilbage efter seks år på posten og er blevet ansat som kommunikationsrådgiver ved Forsvaret.

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere