MediaWatch

Tidligere TV 2 News-chef skifter til Forsvaret

Anders Troels Damgaard bliver presserådgiver i Forsvaret. Han stoppede som redaktionschef på TV 2 News i september.

Jens Dresling/Polfoto/Arkiv
Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

Efter fire år på TV 2 News valgte redaktionschef Anders Troels Damgaard i september at trække stikket og søge nye udfordringer. Nu ligger det fast, hvad fremtiden bringer. Den 1. februar tiltræder han som presserådgiver i Forsvaret.

"Efter mange gode år med redaktionel ledelse på Ritzau og TV2, glæder jeg mig til at få mulighed for at bruge mine kompetencer i en anden sammenhæng og lære nyt," oplyser Anders Troels Damgaard i en mail til MediaWatch.

"Valget af Forsvaret er meget bevidst. Det er en stor og spændende virksomhed, hvor der er meget på spil nu og i den kommende tid. Geopolitisk med Danmarks involvering i kampen mod IS og den ændrede sikkerhedssituation med Ruslands fremfærd i Østersø-området, og internt med ny forsvarschef, ny forsvarsminister og et nyt forsvarsforlig i 2017. Det glæder jeg mig til at være en del af."

Anders Troels Damgaard kom til TV 2 News i 2012. Inden da havde han en længere karriere på Ritzaus Bureau, senest som leder af bureauets nyhedsredaktion.

TV 2 News ansætter ny souschef

Redaktionschef stopper på TV 2 News

TV 2 spreder erhvervsstof ud efter Business-lukning

Tillidsmand havde håbet TV 2 Business fik mere tid

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere