MediaWatch

Fox' nordiske chef stopper

Direktøren for Fox' aktiviteter i Norden fratræder sin stilling og understreger, at det sker uden dramatik.

Direktør for Fox Networks Group i Norden, Åse Ytreland, forlader sin stilling. Det skriver Kampanje.

Hun har arbejdet i selskabet siden 2010 og understreger, at der ikke ligger nogen dramatik bag hendes farvel til Fox.

"Det har været nogle fantastiske år hos Fox, og jeg har arbejdet sammen med et godt hold, siden jeg begyndte i 2010. Jeg har ikke ligefrem ligget på den lade side siden da. Jeg har bygget Fox op næsten fra bunden i Norden. Da jeg begyndte, var vi syv ansatte. Nu er vi 80. Jeg har mere end 100 rejsedage om året, og jeg har arbejdet rigtigt meget de seneste år. Nu har jeg lyst til at prøve noget andet," siger Åse Ytreland til Kampanje.

Hun oplyser videre, at hun allerede sidste år meddelte Fox sine planer om at trække sig fra stillingen som adm. direktør.

På dansk grund står Fox blandt andet bag National Geographic-kanalerne. Den nordiske del af Fox har hovedsæde i Oslo og har aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland og er en del af mediemogulen Rupert Murdochs besiddelser.

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs