MediaWatch

TV 2 ansætter ny redaktør på tv2.dk

Tv-stationen har ansat en ny mand, der skal stå i spidsen for underholdning, livsstil og programindhold på tv2.dk.

PR
Foto: PR

Lars Westh, der er tidligere nyhedschef og redaktør på BT, får nyt job 1. marts. Den dato begynder han hos TV 2, hvor han skal være redaktør på tv2.dk for underholdning, livsstil og programindhold, oplyser tv-stationen.

Den kommende redaktør stoppede på BT i sommeren 2015 og har siden da været selvstændig inden for e-handel.

"Vi glæder os rigtigt meget til at få Lars Westh med ombord på TV 2's digitale hold. Han er en stærk redaktionel leder, der tænker stort og ambitiøst. På tv2.dk får han det journalistiske ansvar for vores digitale livsstil, underholdningsstof samt programindhold, der er vigtige områder for tv2.dk, og som skaber merværdi for brugerne," udtaler Søren Dietrichsen, konstitueret digital chef hos TV 2, i en kommentar til jobskiftet og fortsætter:

"Lars Westh kommer med en masse nye spændende ideer og energi, så jeg er sikker på, at han sammen med den øvrige redaktion kan styrke det i forvejen gode arbejde med at forlænge Danmarks bedste tv-programmers digitale liv."

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Både Berlingske Media og TV 2 fik nye bestyrelsesformænd i sværvægtsklassen, Egmont-koncernen præsenterede regnskab og TV3-ejer splitter selskabet i to efter afblæst fusion med TDC.

MTG vil stå i frontlinjen i nordisk konsolidering

Den svenske koncern splitter selskabet op i to, men det har ikke dæmpet lysten til at indgå i konsolideringer, siger topchefen for den nordiske tv-forretning. Han forudser, at et nyt tele-medie-landskab vil udvikle sig i Norden de kommende år – og det skal ske med MTG i forreste linje.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere