MediaWatch

Golf-medier får ny redaktør

Lokalredaktør i Sjællandske Medier bliver ny redaktør for Dansk Golf Unions medier.

Foto: Dansk Golf Union

Det bliver Claus Rødgaard Thomsen, 41, der fremover skal sætte den redaktionelle kurs for magasinet Dansk Golf og sitet Golf.dk, der udgives og drives af Dansk Golf Union.

Claus Rødgaard Thomsen er uddannet journalist fra DJMX i Aarhus i 2006 og kommer fra en stilling som redaktør i Sjællandske Medier på lokalredaktionen i Sorø.

"Claus’ opgave bliver at fortsætte det ambitiøse arbejde med at skabe det stærkeste og mest involverende golffællesskab, hvor passionen for sporten gennemsyrer alle tiltag," siger Dansk Golf Unions direktør, Morten Backhausen i meddelelsen.

Claus Rødgaard Thomsen har været ansat på Sjællandske Medier i de sidste ni år. Længere tilbage går interessen for golf, som han har dyrket i næsten 30 år, skriver Dansk Golf Union.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs