MediaWatch

Golf-medier får ny redaktør

Lokalredaktør i Sjællandske Medier bliver ny redaktør for Dansk Golf Unions medier.

Foto: Dansk Golf Union

Det bliver Claus Rødgaard Thomsen, 41, der fremover skal sætte den redaktionelle kurs for magasinet Dansk Golf og sitet Golf.dk, der udgives og drives af Dansk Golf Union.

Claus Rødgaard Thomsen er uddannet journalist fra DJMX i Aarhus i 2006 og kommer fra en stilling som redaktør i Sjællandske Medier på lokalredaktionen i Sorø.

"Claus’ opgave bliver at fortsætte det ambitiøse arbejde med at skabe det stærkeste og mest involverende golffællesskab, hvor passionen for sporten gennemsyrer alle tiltag," siger Dansk Golf Unions direktør, Morten Backhausen i meddelelsen.

Claus Rødgaard Thomsen har været ansat på Sjællandske Medier i de sidste ni år. Længere tilbage går interessen for golf, som han har dyrket i næsten 30 år, skriver Dansk Golf Union.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs