MediaWatch

Golf-medier får ny redaktør

Lokalredaktør i Sjællandske Medier bliver ny redaktør for Dansk Golf Unions medier.

Det bliver Claus Rødgaard Thomsen, 41, der fremover skal sætte den redaktionelle kurs for magasinet Dansk Golf og sitet Golf.dk, der udgives og drives af Dansk Golf Union.

Claus Rødgaard Thomsen er uddannet journalist fra DJMX i Aarhus i 2006 og kommer fra en stilling som redaktør i Sjællandske Medier på lokalredaktionen i Sorø.

"Claus’ opgave bliver at fortsætte det ambitiøse arbejde med at skabe det stærkeste og mest involverende golffællesskab, hvor passionen for sporten gennemsyrer alle tiltag," siger Dansk Golf Unions direktør, Morten Backhausen i meddelelsen.

Claus Rødgaard Thomsen har været ansat på Sjællandske Medier i de sidste ni år. Længere tilbage går interessen for golf, som han har dyrket i næsten 30 år, skriver Dansk Golf Union.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere