MediaWatch

JP-chefredaktør er nyt medlem af pressenævnet

Jørn Mikkelsen er udpeget som nyt medlem af Pressenævnet, hvor han erstatter tidligere chefredaktør hos Midtjyske Medier. Information-chefredaktør er ny stedfortræder.

Jørn Mikkelsen (th.), her til afskedsreception for tidligere adm. direktør i JP/Politikens Hus, Lars Munch | Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

Jyllands-Postens ansv. chefredaktør, Jørn Mikkelsen, er blevet udpeget som nyt medlem af Pressenævnet af Danske Mediers bestyrelse. Det skriver Danske Medier.

Jørn Mikkelsen erstatter Dorthe Carlsen, der er stoppet i Pressenævnet, efter hun fratrådte posten som chefredaktør hos Midtjyske Medier. Det skete i forbindelse med Jysk Fynske Mediers overtagelse af Midtjyske Medier.

Samtidig er Christian Jensen, ansv. chefredaktør på Information, blevet udpeget som Jørn Mikkelsens stedfortræder i Pressenævnet. Han erstatter Rasmus Emborg, chefredaktør og adm. direktør hos Avisen.dk og Ugebrevet A4. Rasmus Emborg meddelte i går, onsdag, at han stopper i spidsen for de to medier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs