MediaWatch

Tidligere Jubii-direktør får nyt job

Direktør i Jubii, som stoppede sidste år, bliver medlem af direktionen i internationalt marketingfirma.

Thomas Rimington, nyt direktionsmedlem hos Gravity4 | Foto: PR

Thomas Rimington forlod sidste år sin post som adm. direktør for Jubii. Ved den lejlighed rykkede han videre til startupvirksomheden Eventbuizz, men nu har han fået nyt job. Det oplyser hans nye arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Selskabet, som Thomas Rimington fremover skal arbejde for, hedder Gravity4 og beskriver sig selv som "et globalt software-reklameselskab". Thomas Rimington får titel af CFO, eller på dansk finansdirektør, og COO, på dansk driftsdirektør, for Gravity4's europæiske division.

Målet er, at omsætningen i Europa skal løftes til 400 mio. kr. næste år. Gravity4 har inden for de sidste par måneder købt to selskaber i Danmark, Euroads og Conyak, som skal være med til at løfte den europæiske ekspansion.

"Det er en enormt spændende tid, vi går ind i hos Gravity4, med nye produkter og nye markeder. At kunne være med til at sætte præg på vækst og effektivisering i en hastigt voksende international virksomhed, har været stærkt medvirkende til, at jeg har sagt ja til opgaven. Og jeg glæder mig til, sammen med vores dygtige team, at sikre vores mere end 1.000 årlige kunder endnu mere value for money i deres online marketing," siger Thomas Rimington i pressemeddelelsen.

Selskabets hovedsæde ligger i San Francisco. I Europa er der 60 ansatte på kontorer i bl.a. Danmark, Sverige, Irland og Spanien.

Han var adm. direktør for Jubii fra 2012 til 2014. Før det var Thomas Rimington finansdirektør samme sted og endnu før det finansdirektør i teleselskabet Telmore.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs